jag är inte er debutant

Hej Lina,

Vi på Natur och Kultur har nu läst Nu behövs du inte mer, och tyvärr beslutat att tacka nej till ditt erbjudande om publicering.

Som du säkert vet är konkurrensen på bokmarknaden mycket hård, och med detta, utrymmet på vår utgivningslista samt förlagets profil i åtanke, tvingas vi vara ytterst selektiva vad gäller antagningen av nya manuskript.

På grund av begränsade resurser kan vi inte ge individuell kritik.

Vi tackar dock för förtroendet, och önskar dig lycka till på andra förlag!

Vänliga hälsningar,

Lina Arvidsson är alltså inte årets debutant. Än så länge. Lägger ännu ett manus på hyllan för omarbetning och ser sig om i denna värld av nej. Förlagen. Bah. Tur att man är dum nog att ändå fortsätta skriva.

Kommentarer
Postat av: Oscar

Jag är iaf impad av att du har skrivit tre böcker OCH en massa bra estradpoesi. Keep up the good work!

2010-02-08 @ 23:51:07
URL: http://mitt10tal.wordpress.com
Postat av: Kateri

Keep up the good job! Hur många såna brev har du fått? Jag skickade in mitt första manus i höstas och har nu emottagit de 2 första refuseringarna, yay! (not!) det senaste kom idag och var formulerat ungefär som det du fick. Vad skriver du för sorts böcker?

2010-10-29 @ 22:45:35
Postat av: Lina

Hm, hur många såna brev har jag fått? Kanske tio? Femton? Inte riktigt räknat. Lite finns återgivet här under fliken Refuseringar. Jag skriver blandat; just nu en roman som kan ses som vuxen men också tilltala ungdomar, är tanken. Utspelar sig i puberteten. Du själv då? Japp, keep up the good work får man allt göra! Nån gång ska det gå.

2010-10-30 @ 19:20:34
URL: http://linaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0