lite reklam...

För er som gillar mina skriverier om film finns det nu en text om Bruce Willis och "Die Hard" uppe på www.tellusfilm.com. Du går till förstasidan, sen klickar du på krönikor, och därifrån hittar du, jag lovar. Jag vägrar ge en direktlänk, eftersom jag passar på att göra lite reklam för sidan också... Det tror jag de gillar!

Inte min bästa text kanske, men... ändå.

image96

Kommentarer
Postat av: Maddy

Min morfar har precis debuterat som författare vid 86års ålder. De säljer boken privat och trycker upp de ex som behövs...kanske ett gångbart alternativ för dig? Han har visserligen fått mkt publicitet i lokaltidningar och lastbilsvärlden! (hans bok handlar om hur han startade upp ett åkeri för hur längesen som helst och utvecklingen inom den branschen tills idag med inriktning på hans liv då förstås, så lite biografi är det också!) Läste krönikan du skrivit, jag tyckte den var bra! Kram

2007-07-03 @ 14:57:27
URL: http://maddy81.blogg.se
Postat av: Elina

Jo, jag är helt peppad på att skriva slamdikter, efter SM var jag så trött på hela grejen med poetry slam, men nu har det sjunkit tillbaka. Vill tävla! Får försöka öva nu på hösten inför vårtävlingarna, bli bekväm på scenen. (Sen är ju risken stor att man hinner slita ut texterna...)
Ha det fint och lycka till!

2007-07-05 @ 10:51:22
URL: http://www.elinasord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0