uppdaterad

Nu har de uppdaterat artikeln:

http://sydsvenskan.se/malmo/article422932/Antligen-sommartid.html
Sommartid på stan med Sofia. Och så alla idioter till människor

Foto: Ingemar D Kristiansen

Äntligen sommartid

AV ANNA JOSEFSSON
PUBLICERAD 29 MARS 2009 12.39 | UPPDATERAD 29 MARS 2009 13.31

"Äntligen". Så heter evenemanget på Gustav Adolfs torg i Malmö idag, ett upprop för kreativitet och inspiration inför ljusare tider.

På pinnar hänger fröpåsar som allmänheten får plocka och ta hem för att odla i balkonglådan. Lyktstolparna har smyckats med gamla strumpor som dekorerats för att få nytt liv.

– Vi vill glädja våra medmänniskor och tipsa vad man kan göra för att utveckla sin kreativitet, säger Sofia Arvidsson , en drivande kraft bakom evenemanget.


Förutom strumgrafitti bjuds också på megafonpoesi.

Du glömde väl inte att ställa fram klockan en timme inatt?

Natten mellan lördag och söndag var det dags för sommartid.Äntligen sommartid

Kommenterat


 • himmel...
 • Anmäl inlägget
 • ...att folk ens orkar vara så här negativa? var lite uppmärksamma. svårare är det inte. det blir ljusare tider o lite roligt avbrott i vardagen. hur orkar ni klaga på så mycket? det är fantastiskt deprimerande. skiter väl fullständigt om ni missade flyget, morons
 • Lina Arvidsson
 • söndag 29 mars 2009 kl 21:27

 • Miss!
 • Anmäl inlägget
 • Vilken miss, vi gjorde tvärtom. Vi skruvade tillbaka klockan en timme och höll på att försena oss till flygplatsen. Att man ställer fram utmöblerna på våren är svårt att komma ihåg i dessa kyliga tider.www.metrobloggen.se/saminalindstrom
 • Samina Lindström
 • söndag 29 mars 2009 kl 20:30

 • idiotiskt påhitt
 • Anmäl inlägget
 • Folk har tröttnat på detta påhitt vilket skapar onödig stress vid alla omändringar av rutiner,det heter att skingra att söndra vem ligger bakom detta?
 • Anne-Lie
 • söndag 29 mars 2009 kl 16:49

 • alla emot
 • Anmäl inlägget
 • den sk sommartiden är de flesta emot,skapar oreda och stress,den som hittat på detta är den osynliga oligarkin
 • AH
 • söndag 29 mars 2009 kl 16:45

 • Eländigt vidrigt
 • Anmäl inlägget
 • Sommartid är HEMSKT! Förstår inte alls vitsen - man lever ju ända fram till normaltidåtergången med känslan: "egentligen är klockan...". Suck. Vad är vitsen med den öht?
 • Lotta
 • söndag 29 mars 2009 kl 16:40Tänka mindre. Känna mera

Jag ska tänka mindre och känna mer. Säger min Johnny Depp. Som jag inte vågar publicera bild på. Och som för övrigt inte är min. Jag säger att han nog har rätt. Och att jag hellre tar berg-o-dalbanan än låter bli. Vi är snygga i våra skinnjackor och det är en dag av mr caveman och spontant soligt och jag bryr mig faktiskt inte om ifall de hör oss.Sen vill man springa längs med gatorna i Malmö och tapetsera hela världen med Sofias förhatliga affischer, och svassa med sin kjol för det är så satans mycket vår vår våååååååååår hallå det är vår! 
Och förmodligen blir jag sårad igen men jag tänker inte ens ifrågasätta det här inläggets vara eller inte vara. Nu är det.

Tänka mindre. Känna mera.


give me a fredag


Nyklippt...
Snälla, säg att jag ser ut som Anaïs Nin....My New Pony


Den här bilden såg jag i Metro igår. My little pony dressed as Jack Sparrow från "Pirates of the Carribean".

Ja, jag var en sån som lekte med my little ponies när jag var liten. Jag blir fortfarande lite flackig i hjärtroten när jag ser de mjuka plastiga sakerna med de pastelliga mysfärgerna. Min favorit hette Apple. Jag klippte av manen och grät när den inte växte ut igen. Jag ägde även Drömslottet. Jo, det hette just så. Jag fick det av min farbror Anders i julklapp. Japp, just den samme som ni såg på bild i förra inlägget, lite mindre grå på den tiden bara antar jag. Mamma och pappa hade sagt att drömslottet, det var alldeles för dyrt för att köpa. Så, Anders gav mig slottet. "Anders, du måste vara RIK", sa jag. En av alla dessa repliker man sen fått höra...

Vem har då gjort detta? Jag har googlat runt på nätet utan att bli riktigt klok på vem som startade trenden, eller om det är en o samma som gör allt. Fill me gärna in, alltså, om ni har bra info om detta!
Här är även en version av Alien:

betraktelser från potatislandet

Världen rämnar ibland, helt drastiskt och oväntat.
Då kan det vara bra att ha en pappa som är bonde. Sätt mig på en päresättare och ge mig groddiga potatisar och tunga lådor och tusen kilo kläder så jag inte fryser. En jeep som tar mig fram och tillbaka, och ge mig livet åter. Låter det dramatiskt? Men det var det.
Ge mig även en bror. En älskad, älskad bror. Och "Terminator 2".
Vi jobbar varje dag mellan 9 och 5. Working nine to five, sjunger jag. Högt för Humlan i jeepen på väg. Och lite andra sånger också. Sound of music och sånt. Går högt i tonläge och Humlan tittar och tittar. Ingen är med i den här världen mer än vi. Ooo så härligt.
De polska syskonen är små. Jag frågar på eftermiddagen dag 1 hur gamla de är. Jag gissar i huvudet på 12 och 14. Möjligtvis 16. De är 18 och 22.


Öva sig i den ädla konsten att växla mjukt. Eventuellt i rally-style. Det senare ej uppmuntrat av pappa. Dock av jeepens läte. Vill jag bestämt hävda.

Skrattar åt Humlans nysningar.

Förfasas över pappas syn på det där med bäst-före-märkning.

"Stannar du vid korset? Du vet att det är Stoppskylt där. Bilarna kommer Väldigt snabbt när de väl kommer."
När de väl kommer.
Men I see; - I do, pappa.
Du stannar inte; - jag stannar inte...
Tar vi backen upp i tvåan?
Vi tar backen upp i tvåan.
Tar vi svängen i trean?
Nej, vi tar inte svängen i trean. Lite vuxna har vi trots allt blivit.

Är det jag som är vi?
Det är jag som är vi.

Det går ett litet hål i min jacka o jag tänker Borde komma ihåg att laga det, så det inte blir en kall jacka av den här dunjackan. När jag var 14 och det hände tyckte jag det var så kul när det yrde fjädrar, att jag slog och slog och skrattade och skrattade. Jag var tjock på påskgodis och Emma Hervén o jag sjöng med i våra två eller tre favoritlåtar på radion. Högt. Jag tror att Martin hatade oss. Jag kan numera förstå varför.

Jag glömmer kaffemuggar o inser det inte det förrän det är tre-fika. Kaffe måste man ha, så vi använder glassburken som mackorna låg i. Det är gott med de här fröna i, säger pappa. Jag skrattar och instämmer. Vi pratar om vallmofrö i några minuter och konstigt nog får det mig att känna att vi har en närmare kommunikation.

De vill göra mig till en girlie-girl och lyfta lådorna och få mig att bara ta de tomma och stapla på hög. Men att lyfta de tunga lådorna med potatis till översta får ju mig att känna mig cool och vuxen. Jag är stark, är jag. Låt mig.

Fundera över ord som "klissed", och om jag i sanning kan kalla mig skånsk och min fars dotter osv, om jag aldrig funderat över att ta ordet i min mun.

Det spelar inte så stor roll om det nu råkar finnas en snygg kille på maskinen. Eftersom jag kör VM i fulhet.

Andra dagen jag glömmer muggar till fikat är det inte lika roligt. Pappa är sur för att gräsklipparen är sönder och jag får köra hem o hämta. Jag kör genom korsningen i fyrans växel o är totalt olaglig. Möter en bil precis när jag kommit igenom, vilket är lite pinsamt. Samtidigt som chances are huge that it's someone I know. Jodå. Jag vinkar glatt på farbror Bjarne.

Min farbror Anders. Snett bakom ser ni päresättaren. De är ungefär lika gamla.

Min bror kör en pall pärelådor med lastaren utan att välta dem. Det är en balansakt som jag måste applådera. Olof säger att det förvisso varit bättre att välta den nu än annars, eftersom pappa inte var där.
Pappa har tagit Pers moppe hem för att byta om till Ulf Lundell-konsert i Malmö. Det är en syn för gudarna.

Jag känner mig tjock till och med i hängslebyxor. Då är det långt gånget.
Och nej. Vi pratar inte om graviditeter.
Jag ringer honom dag 1 och vi pratar. Jag vet inte hur man gör med känslor. Alltså jag VET inte hur man gör. Jag försöker hälla ut allt eller åtminstone lite och se om det blir bättre. Det blir det.
Och så ser jag och min bror på "Terminator 2" och jag kan se den hur många gånger som helst. Och jag tänker på att Åskar också kan det. Och jag tänker på att jag måste gå ner fyra kilo. Och jag tänker på att det fortfarande är skitäckligt när den onde terminatorn börjar springa. Och att min skräck fortfarande är att möta mig själv.
Sen drömmer jag att jag har sex med Jack Black. Det är inte ens oangenämt.
Då vet jag att jag är tillbaka.

refusering nr 2

Wahlström & Widstrand says no.
Jag håller huvudet högt och hoppas på att Bonniers långa väntan betyder good news.

Posera med konstiga saker, del 3

Jag drog med Emma i bildserie-idéen. Vi diskuterade även att det vore skoj att posera "med levande föremål", som en underrubrik kanske? Till exempel en bebis. Fast de är svåra att hålla sådär lagom nonchalant i ena benet, som jag ser framför mig. Denna punkt får alltså utarbetas innan den tas i bruk.
1. lilla äckliga dockan i trendbutiken. 2. Mikael Nyqvist ("han är så bra! Han tittar rakt in i kameran!") 3. kyliga skyltdockan på Benetton. 4. pantern. 5. pantern.
I övrigt blev jag faktiskt depp och grät sönder mig igår. Det var inte riktigt förrän jag gick in i plock-butiken på Södra Förstadsgatan, där de spelar nittitals-techno och är allmänt trevliga på baltsvenska, som jag tinade upp. Var på jakt efter nåt så ovanligt som brevpapper, och hittade ett. Doftande med både prinsessor, björnar och en drake. Helt enkelt underbart.

rökrutorna

ur Sydsvenskan:
Foto: Håkan Röjder

Rökrutor öppnade på Malmö C

AV LOVISA HÖÖK
PUBLICERAD 9 FEBRUARI 2009 18.45 | UPPDATERAD 13 MARS 2009 13.21

Den passiva rökningen på Malmö Central ska minska. Med start i dag inleds ett sex månader långt försök med rökzoner ute på plattformarna.

MALMÖ CENTRAL. Stolpar med tydliga skyltar och askkoppar ska locka rökarna till sig.

Totalt handlar det om 13 rökrutor med vita streck runt. På de flesta plattformar blir det en rökruta i början och en strax innan taket slutar. På några plattformar blir det bara en rökruta.

Försöket på Malmö C är det första i landet och ska utvärderas om ett halvår. I många europeiska länder, däribland Frankrike, Spanien och Storbritannien, är rökning helt förbjudet på plattformarna.

- Att inrätta rökzoner är både en hälsofråga och en trivselfråga, säger projektledaren Lars Ekdahl på Banverket i ett pressmeddelande.

 

 

Jag vet! Vi lägger ut små rutor där de kan stå, rökarna, så får de hålla sig innanför linjerna, så störs ingen annan av det. Vad heter det nu igen, sånt man hade på högstadiet? Rökrutor! Ja, det är en skitbra idé! Ingen annan på hela perrongen kommer att störas av det. 

Eller är det bara jag som tycker att nån hjärncell gick förlorad i den här debatten? Är det måhända ett ironiskt slag över pannbenet på alla ivrande rökförbudare som klagar så på andra så fort de får chansen? Eller vad tycker du?

 

 

 

 


Emma & jag

Jag är en jävligt bra stalker. Jag går verkligen in för det.

Emma är här och ibland vill man aldrig att nån ska åka hem. 
Skinnjackan är min och jag har aldrig varit så politiskt inkorrekt och idealfrångående. Och aldrig så cool. Jag pratade i timmar om hur cool jag kände mig, hur jackan slöt sina armar om mig, sa att den tog hand om mig och skyddade mig och min mage. Emma blev lite trött men hon fortsatte skratta. Jag tror det betyder att vi är vänner för livet.

Det enda jag kan göra om jag ska spexa till det är att böja på knäna lite grann, sa Emma när vi skulle posa med våra jackor. Emma ser ut som en nyponros. Jag ser ut som en knarkare, men älskar det.

Det finns bra poesi, rolig poesi, och sen finns det jävligt dålig poesi. 
Jag kan förstå det där med C, sa Emma. Nu är det jävligt mycket falafel. 

Igår satt vi på Brogatan och diskuterade avsugning och överraskningen i ett ollon över en 82-kronors cider. Bara en sån sak. Innan dess var vi på Debaser. Andreas hävdar att skåningar säger Debban. Emma var indiebrud och jag var emobrud. Vi är 27 och 28. 

Kollade på filmerna från Glimåkra och fan va vi var rebeller då. Att jag fick dataläraren, som alla i hemlighet trånade efter, att spela in en romantisk scen med mig i skolans kapell. Att Emma skrev manuset som dissade hela styrelsen, samt fick dramaläraren att spela en parodi av sig själv. Hur ska jag säga det? Vi var bäst, helt enkelt.


"Tänk Kulturnyheterna. Seriöst, men samtidigt lite fnittrigt."

Ikväll var det första SM-kvalet. Jag och Lovisa hade bakat mazariner och rulltårta. Jag och Emma satt bakom disken och sålde kaffe, pratade skit, drack vin konstant och bedömde omvärlden. Jag köpte en kam för att reda ut mina tovor men insåg nog redan när jag köpte den att den skulle användas för tupering istället. Ikväll gick det överstyr och jag blev "precis-haft-sex-i-regnskog-stil". Det var nog en rätt oövertänkt status att ha på facebook. Men jag brukar gilla det med mig.

Vi avslutade på Debaser. Betalade 90 spänn för att vara där i en halvtimme. Emma kände fuldansen i kroppen. Ingen var snygg i bandet. Det har aldrig gått så snabbt för mig att beställa i baren. Vi drack Smirnoff Ice och det är bland det farligaste jag vet. Robin var där. Han ser jag så ofta ute att han knappt ens räknas som kändisspotting längre. Ida såg Mikael Persbrandt för några dagar sen, han såg sur ut skrev hon. Jag tror det är hans normaltillstånd, skrev jag.

Andreas säger att jag och Emma är olika och det är konstigt att vi är vänner. 
Då skulle jag vilja säga att Andreas har rätt, men Andreas har fel.
"Ja, vi kan ju inte tvinga er till det här. Men jag tycker nog ändå att vi kan tvinga er till det här." Som rektorn sa i Glimåkra.

ps. Nyss försökte Emma lägga in min gamla jacka i kylen. Hon trodde det var två matlådor. Allt är väldigt logiskt. Om ni undrar.till Nauras

Jag står i provhytten när Nauras ringer. Vi har bestämt att han skulle ringa ett jobbsamtal till mig idag, allt ska alltså vara strikt konfidentiellt och här står jag mitt uppe i blekröda jeans och sexig polotröja. Känner mig som en knarkare för att jag inte kunde motstå att de råkar ha 10% rabatt på HM...

N: Vad gör du?
L: Provar kläder.
N: Ovanligt...
L: Hihi.
N: Har du kameran med dig?
L: Mm.. Men jag har inte börjat använda den än.
N: Nu förväntar jag mig uppdatering på bloggen, så du vet det.

Och jag som hade tänkt undanhålla för alla, allra helst min mamma, att jag återigen är olydig och shoppar onödiga saker jag förvisso spanat på och är skitsnygg i, men ändå... Jag fastnar med blicken på mitt bröst som ser extra roligt ut med den här behån, inser att jag förstås borde satsat pengarna på hårklippning eller åtminstone färgning, eller som pappa säger: kan du inte försöka spara lite pengar nu? Eller som mamma säger: du kommer att behöva en dammsugare sen när du bor själv igen. Men inser också att jag kanske aldrig kommer att förändras.
Att jag alltid kommer att falla för argument som "fattar du hur snygga mina bröst var i den tröjan?"det moraliska dilemmat

Rösta på jacka. Tänk på praktiskhet, snygghet, användbarhet. Låt er inte distraheras av de tajta byxorna på de nedre bilderna. (kommer ev att inhandlas också, vid ekonomiskt gott läge) 
Tack!

1. skorstenskrage

 

 2. vanlig krage

  

 

3. kort mc-sak

 

4. med huva

 

En av dessa jackor är av äkta skinn. Vilken kommer jag givetvis inte att berätta, eftersom det är veganer och vegeterianer och ivrare på alla sätt och vis som hänger på denna blogg... Jag är själv vegeterian och därav upplagt för ett moraliskt dilemma. Såna har vi ju varit med om tidigare, jag o min kropp, o då skitit i konsekvenserna.... Men bortse från allt såntf nu. Välj ut den snyggaste jackan och ge mig din röst!

 

 

 


de nada. Men skoj

Dagens skratt: 
gå in på länken nedan. Dra markören upp och ner vid tjejen som står och ser löjlig ut i beige i hörnet.


http://www.hm.com/se/#/spring_fashion09/I övrigt var jag på jakt efter en skinnjacka, ja, det var det jag var.
Och ps. låt den röda dörren stå o ladda ett tag. HM har en pretto-sida, men jag lovar, det är värt det den här gången...

Frågeformuläret

Jag blev utmanad av Axel, alias Lyxunge (http://lyxunge.blogspot.com), till det här. Ett roligt, långt frågeformulär, to jämna all the other frågeformulärs längs fotknölarna. Jag ska även skicka vidare utmaningen. Är medveten om att alla ni som jag tilldelar uppdraget inte riktigt vet vem Lyxunge är. Men kika in på bloggen och improvisera? Kedjereaktion till Thea (numera http://theakjellberg.blogg.se), Malin (http://ohshino.blogg.se), Josef (http://hoffert.blogg.se), Emma (http://startwearingpurple.blogg.se) och Erika (http://misslundvall.blogspot.com). 
Malene har redan haft med ett inlägg som hette "frågeformulär de luxe XXX" eller nåt i den stilen, med liknande grej och hysteriskt roliga svar, jag länkar här för er som blir fast i det här sen och bara vill fortsätta: http://malenejensen.blogg.se/2009/february/frageformular-deluxe-xxx.html


1. Vilken är den största runda byggnad du varit inne i?
Alltså jag minns inte om jag varit i Globen. Eller om Louvren kan räknas som rund. Eller om jag vet nåt om byggnader i själva verket.

2. Kan du stava till shifonié?
Alltså, du spoilade lite utmaningen här genom att skriva det korrekta svaret i ditt svar (se Lyxunges blogg). Men ja. Jag hade faktiskt kunnat det ändå. Var en sån som brukade ha alla rätt på stavningstest i skolan. 

3. Vilken är din favoritbok just nu?
Det är nästan alltid Nalkas ljuva sommar av Stewe Claeson. Eftersom jag älskar den. Tyvärr är den lite krånglig att få tag på. Själv mailade jag honom och bad honom skicka den.

4. Hur många bloggar läser du dagligen?
Hm, dagligen blir det väl inte riktigt. De jag försöker följa någorlunda bra är väl de jag nämnde ovan. Inga kändisar. Jag kan stolt säga att jag aldrig varit inne på Blondinbellas blogg. Och jag tänker fan inte vara det heller!

5. Vilken låt skulle du kunna sälja din bror/syster för att få ha skrivit?
Men hallå! Standarden på denna fråga? Det är som den där om huruvida man virat in nån i toapapper nån gång eller inte. Jag vägrar svara. Jag bara vägrar.

6. Vad har du emot Lyxunge?
Han kan vara lite dryg och dömande. Fast det gillar jag ju också. Man kan prata om en hatkärlek eventuellt.

7. Säg en kändis du gärna skulle bada bastu med!
Min första tanke är nån grymt het förstås. Typ Robbie Williams (för att få ta på hans tatueringar på riktigt). Eller Kevin Spacey (för att se om han verkligen blivit för gammal nu). Eller Michael Douglas (se föregående). Eller Clive Owen, Javier Bardem, Jude Law, Mads Mikkelsen, Christian Bale, sångaren i "My chemical romance", Bruce Willis, Viggo Mårtenson utklädd till Aragorn...
Eller bara nån som verkar trevlig. Typ Lyxunge.Första bilden som kommer upp om man googlar på Lyxunge. 

8. Hur upptäckte du Lyxunge?
Jag upptäckte först Molnen på haket. Sen Axel på msn. Sen Lyxunge. Jag brukar skifta mellan vem jag gillar bäst.

9. Vem tycker du är tidernas främsta modell? Twiggy, Kate Moss, Marilyn Monroe eller Ingrid Grundström?
Den sista måste vara ett skämt va?
Jag gillar Twiggy bäst. Tror hon var mest känd också. 

10. Vilken modeföreteelse har du stört dig på mest på senaste?
Håller med om fulglasögon-trenden. Jag tyckte det var hemskt redan när de överdrivet stora. Det jobbiga är att jag snart måste skaffa nya själv, eller NU egentligen, men skjuter upp det hela tiden. En trend som jag trodde skulle dö blir bara värre och värre. Över huvud taget är det fult att alla ska vara sådär fulsnygga. Var lite SNYGGA för i helvete! Tycker jag man kan kräva.

11. Hur ofta ställer du dig själv frågan "vad gjorde man innan internet?"?
Mest när jag märker av mitt beroende av facebook. Men också när jag är hemma, och inte använder internet alls lika ofta. Och märker hur skönt det är.

12. Hur kul är det att blogga egentligen?
Fantastiskt kul! Jag älskar det! Blir lite orolig ibland att det ska vara för mycket ointressant dagbokstjaffs, för såna bloggar finns det ju för mycket av och hur kul är det osv. Men jag hoppas att jag är roligare...

13. Skulle du vilja träffa Lyxunge?
Tveksamt. Men jag skulle vilja träffa Axel.

14. Vilket är ditt finaste minne av Lyxunge?
Oj oj oj. Alla dessa inlägg! Hur ska jag kunna välja? En grej jag berättat vidare till folk som aldrig läst bloggen är den där grejen med olika saker som står på högkant; en hamburgare var det väl till att börja med. Den serien var rolig.

15. Vilka fem skickar du den här listan vidare till? (Om du inte skickar den vidare kommer du bli olycklig och dö ung.)
Se överst!

Rösta!
Kjolen och kängorna. Musik: "Lämna mig ifred", www.myspace.com/blandaband

Rösta för om jag ska ha kvar kängorna eller inte! Har 14 dagar på mig att bestämma mig.


i'm the bananaking

Det blev en mysig lördagkväll. 
Var hemma i Glimminge främst för att disikera mina finanser o ta tag i de jobbiga skuldbitarna med pappa som guide i siffrornas mörker. Men hann även med en titt på sakerna på vinden, lite fotboll på en kall konstgräsplan i Förslöv (där jag fick veta att Camilla läser min blogg, ja man upphör aldrig att förvånas!), en blöt promenad i Glimminge Plantering, då mina näbbstövlar beslutat sig för att hastigt och lustigt dö; samt melodifestivalen, bror-kärlek och en film med Goldie Hawn.
I letandet efter nya skor hittade jag även några gamla synder. Givetvis får ni bildbevis!      
1. mm... ost... vin... 2. så här såg mina skor ut som gått sönder 3. ett par raffiga cowboystövlar jag tvingade mamma att betala åt mig när jag var typ 12. Jag minns inte att jag använde dem mer än en gång, men ha dem, det skulle jag... 4. jag hade många platåskor som jag älskade. Detta var på slutet av 90-talet. De här passade bra färgmässigt till alla kläder. Jag hittade även ett par med mer "sammanhängande" sula; svarta gympadojor med vita detaljer på. Det var tider. 5. Jag kan ha min tjockklänning. Det betyder inte att jag kommer att börja använda den.

Sen i torsdags har det även varit en del poesi. Kafka i Eslöv i torsdags, Blända har gjort missen att inte ha med bästa hitlåten på sin skiva, utan den måste jag vara uppkopplad mot nätet för att höra... gah! I övrigt en trevlig kväll där, med nya dikter från min sida. Tävlade även lite hos Gunnar i Gatsby open, första för säsongen. Kom tvåa av tre tävlande. När jag slår Oskar Hanska? Yeah, that would be the day... Hur som haver var jag mest där för att roa mig och kan inte ha så höga krav på nåt. Även om tävlingsnerven väcks aldrig så snabbt. Det är med den beskaffat på ungefär samma sätt som det där med att föda barn. Om ni fattar.

      
1. köket fullt. Laura på besök. 2. Emelie var trött o ville bara att jag skulle fota hennes nacke, om jag skulle fota 3. Charlie the unicorn. Läskigt rolig 4. Vincent 5. jag var också trött. Här bredvid brödrosten 6. Lyckades fota Oskar utan att han gjorde nån ful min. Lite nöjd 7. Gunnar kunde banankunglåten rätt bra

Blev även fem timmars jobb på söndag. O herregud det är underligt att min hjärna inte exploderar. Men för dubbel timlön kan det få vara hur mycket kö och jobbiga människor som helst, jag kommer att le mitt bästa leende.

Sofias lappar är igång! Spana efter dem på stan. Mars är här och våren börjar kittla...RSS 2.0